Vastgoedrecht


U heeft een bedrijfspand gekocht en er blijkt sprake te zijn van (verborgen) gebrek. Ook kan het zijn dat u nader uitleg wilt over de koopovereenkomst. Neem dan vrijblijvend contact met ons op door uw vraag te e-mailen of ons te bellen.

Adviesgesprek aanvragen

Waar moet u aan denken bij de (ver)koop van vastgoed?

Bij het kopen van vastgoed komen veel vragen op u af. Is de gevraagde prijs redelijk? Moet ik nader onderzoek laten doen naar de staat van het pand? Etc. De complexiteit van vastgoedtransacties en de door partijen gestelde eisen nemen toe. Er spelen daarnaast ook juridische aspecten, zoals de informatie- en onderzoeksplicht van de (ver) kopende partij. Het is belangrijk om alles goed in kaart te brengen en zaken juridisch goed te regelen. Ook na de (aan)koop kunt u tegen zaken aanlopen. Een gebrek, overlast of dat u het pand niet zo kunt gebruiken als u voor ogen had.

Bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.