Vereniging van eigenaren


Uw bedrijf zit in een appartementencomplex. Dit betekent dat u automatisch lid bent van een Vereniging van Eigenaren. Wanneer u een verbouwing wilt uitvoeren kan het zijn dat u hiervoor eerst toestemming nodig heeft van de Algemene Ledenvergadering. Ook kunnen er besluiten in uw nadeel worden genomen. Wij staan u graag bij.

Adviesgesprek aanvragen

Wat houdt een Vereniging van Eigenaren in?

U hebt een ontzettend mooi appartement gekocht. Er moet alleen een kleine verbouwing plaatsvinden en dan is het pand geheel naar uw zin. Waar u zich waarschijnlijk nog niet in hebt verdiept, zijn de regels over het gebruik van uw appartement. Mag u zomaar alles aan uw woning veranderen of zijn hier nog regels over? En hoe zit het eigenlijk met de VvE? Bent u verplicht om hier lid van te worden? Bent u verplicht om bij te dragen aan het onderhoud van het gebouw?

First-Line Juristen adviseert u graag als het gaat om casussen waar de VvE bij betrokken is. U kunt bij ons terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het gebruik en beheer van priv├ęgedeelten en gemeenschappelijke gedeelten. Als u een wijziging in uw appartement aanbrengt is er soms toestemming nodig van de VvE.

Bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.