Huurrecht


U gaat een bedrijfspand huren en wilt de huurovereenkomst toetsen. U wilt graag weten of u de huurovereenkomst met uw huurder kunt beëindigen. Of u ervaart overlast in het huurpand. In het huurrecht kunt u tegen veel juridische hindernissen aanlopen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag. Dit schept duidelijkheid en geeft u rust. Bij ons is uw zaak in goede handen.

Adviesgesprek aanvragen

Wat houdt het huurrecht in?

Wanneer u bedrijfsruimte gaat huren, dan adviseren wij u om goed te kijken naar uw huurovereenkomst en uw rechten en plichten. Om onnodige discussies in de toekomst te voorkomen is het handig om zoveel mogelijk afspraken vast te leggen in de huurovereenkomst. Naast uw rechten en plichten is het ook belangrijk om te kijken naar de bestemming van de bedrijfsruimte. Wilt u de huurovereenkomst met uw huurder opzeggen? Dan zijn er bepaalde regels waar u aan moet voldoen. De huurovereenkomst van bedrijfsruimte eindigt namelijk niet enkel en alleen door het versturen van een opzeggingsbrief. Het is dan ook verstandig om u te laten adviseren.

Voor vragen op het gebied van woonruimte, bedrijfsruimte en kantoorruimte bent u bij First-Line Juristen dan ook aan het goede adres. Denk daarbij aan:

  • Het opstellen van huurovereenkomsten;
  • Het adviseren van partijen bij het aangaan van huurovereenkomsten;
  • Het bijstaan in een gerechtelijke procedure aangaande een huurovereenkomst.

Bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.