Diensten voor ondernemers


U krijgt steeds meer te maken met juridische vraagstukken. Klanten die niet (meer) betalen, zieke werknemers, contracten et cetera. U bent veel liever bezig met uw onderneming en vertrouwd op onze expertise. Wij nemen u werk uit handen en ontzorgen. Door onze tussenkomst zorgen wij ervoor dat een conflict niet onnodig lang voortduurt. Dit brengt rust en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw onderneming, in plaats van extra zorgen.

Adviesgesprek aanvragen

Met welk recht komt u als ondernemer in aanraking?

De meest voorkomende hulpvragen van ondernemers gaan over klanten die niet (meer) betalen, problemen met de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden. Daarnaast zorgt het sluiten van contracten zoals een overeenkomst van opdracht, samenwerkingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst voor de nodige vragen. En wat dacht u van de geldigheid van een concurrentiebeding, een werknemer die niet functioneert? Wij zijn gespecialiseerd in de onderwerpen waar u – als ondernemer – mee in aanraking kunt komen.

Hoe werken wij?

Een langdurige relatie met onze cliënten is ons streven. Door zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen houden we de kosten voor u laag zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Toch hechten we waarde aan persoonlijk contact. Voor een nog beter beeld van de situatie waarin u verwikkeld bent, komen we graag bij u langs of maken we een afspraak op één van onze locaties. Geeft u dus vooral aan wanneer u dit wenst. Liever telefonisch contact of een videogesprek? Dit is ook altijd mogelijk.
Zit u met een juridisch vraagstuk? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 48 uur (telefonisch)contact met u op te nemen. Wij bespreken uw hulpvraag en geven direct aan wat wij voor u kunnen betekenen. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons voorop. E

Bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.

Mr. Marijn (M) van Popering

T: 0546 - 62 99 25