Arbeidsrecht


Het arbeidsrecht gaat over de verhoudingen tussen werknemer en werkgever. Het arbeidsrecht is ontstaan ter bescherming van de werknemers tegen de dominante positie van de werkgever. Het arbeidsrecht verplicht de werkgever bijvoorbeeld om zijn werknemers een minimumloon te betalen en om hen af en toe vakantie te geven. Het beëindigen van de arbeidsovereenkomst is een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. First-Line Juristen houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Bij ons is uw zaak dan ook in goede handen.

Adviesgesprek aanvragen

Wanneer heeft u te maken met arbeidsrecht?

Wanneer u werknemers in dienst heeft, komt u automatisch in aanraking met het arbeidsrecht. Werknemers hebben veel rechten binnen het arbeidsrecht. Dit betekent automatisch dat voor u – als ondernemer – de nodige verplichtingen gelden. Het is daarom altijd verstandig om u goed te laten informeren over de rechten en plichten die u al werkgever heeft.

Bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.