Juridisch abonnement voor ondernemers

"Voor een vast bedrag per maand, altijd een bedrijfsjurist paraat"

Een bedrijfsjurist die altijd voor u klaarstaat

Speciaal voor (MKB-)ondernemers zonder eigen juridische afdeling is er nu het juridisch jaarabonnement. Al vanaf 
€ 26,70 per maand bent u een heel jaar lang verzekerd van juridisch advies op maat. Bij First-Line Juristen kunt u gebruik maken van een vaste bedrijfsjurist die uw onderneming en de branche kent en u direct kan voorzien van juridisch advies. Persoonlijk contact en een professionele band met onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Uw belangen staan bij ons voorop en nemen wij mee in ons advies.

Het juridisch abonnement van First-Line Juristen:

Een kennismakingsgesprek

We maken graag kennis met u, zodat we zoveel mogelijk ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking een match is. Ook zijn we uiteraard benieuwd naar wat u doet.

Volledig juridisch advies

De diensten waarop u aanspraak kunt maken omvat juridische vraagstukken op het gebied van:

  • Arbeids- en ontslagrecht
  • Verbintenissenrecht/contractenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed
  • Huurrecht
  • VvE-recht
Screening van brieven en contracten

Bij het First-Line Juristen Plus en First-Line Juristen Pro abonnement kunt u overeenkomsten en brieven laten screenen. Denk onder meer aan het toetsen van uw huurovereenkomst, (concept) arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden of overeenkomsten met leveranciers of inkopers.

Het screenen houdt in het bestuderen en becommentariëren van de documenten vanuit een juridisch perspectief. Indien u meer documenten/pagina’s wil laten nakijken, dan wordt het gereduceerde uurtarief in rekening gebracht. Ook voor het opstellen en aanpassen van contracten of andere juridische documenten wordt het gereduceerd tarief in rekening gebracht.

Snel en persoonlijk contact

U kunt ons tijdens kantooruren bellen voor eerstelijns juridisch advies. Doordat u uw vragen kosteloos voor kunt leggen is de drempel om juridisch advies in te winnen verdwenen. Uiteraard is het ook mogelijk om per e-mail uw vragen voor te leggen.

Onder eerstelijns juridisch advies wordt verstaan: het beantwoorden van juridische vragen die zonder voorafgaand (uitgebreid) onderzoek door First-Line Juristen kunnen worden beantwoord.

Versturen van aanmaningen/sommaties

Bij het First-Line Juristen Plus en First-Line Juristen Pro abonnement kunt u ook rechtstreeks door First-Line Juristen eerste aanmaningen of sommaties laten versturen.

Onder eerste aanmaningen of sommaties wordt verstaan: het opstellen en versturen van een aanmaning of sommatie die zonder voorafgaand (uitgebreid) onderzoek door First-Line juristen kan worden opgesteld.

Mocht er onverhoopt geen gehoor worden gegeven aan de sommatie en is nadere actie nodig, dan vallen deze kosten buiten het abonnement. Wij hanteren dan wel een gereduceerd uurtarief.

Een gereduceerd uurtarief

Voor alle werkzaamheden die buiten het juridisch abonnement vallen, hanteren wij een gereduceerd uurtarief.

Een vast team van bedrijfsjuristen

First-Line Juristen geeft al jaren aan ondernemers en particulieren helder en eerlijk advies. Onze jurist, mr. Marijn (M) van Popering is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, koop-/verkooprecht, huurrecht en VvE recht. Zij staat u bij en helpt u verder.

Nieuwsbrief

Twee keer per jaar ontvangt u de First-Line Juristen nieuwsbrief. Hierin staan actuele ontwikkelingen op het gebied van rechtspraak of wetswijzigingen die voor u als ondernemer relevant zijn.

Juridisch abonnement voor ondernemers

Basis

€ 26,70

Plus

€ 42,70

Pro

€ 63,70

De abonnementsprijzen zijn per maand. Abonnementen worden afgesloten voor een jaar en ook per jaar gefactureerd. Meer weten over de voorwaarden van het juridisch abonnement? Bel ons gerust via 0546 – 62 99 25 of bekijk de voorwaarden.

Juridisch abonnement aanvragen