Waar staan wij voor?


Persoonlijk contact en een professionele band met onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Uw belangen staan bij ons voorop en wegen wij mee in ons advies. Dit kan betekenen dat een schikking de voorkeur heeft. Bijvoorbeeld wanneer u commerciële belangen heeft bij een goede relatie met de wederpartij. Of wanneer de te maken kosten niet opwegen tegen het gewenste resultaat. Soms is een procedure echter onvermijdelijk en moet u op uw strepen staan. Ook dan kunt u op ons rekenen!

Mr. Marijn (M) van Popering

T: 0546 - 62 99 25

Mr. M. (Marijn) van Popering

Marijn heeft jaren als senior jurist bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt. Zij stond particulieren en ondernemers bij binnen het verbintenissenrecht en vastgoedrecht. Marijn staat voor een snel en praktisch advies, waarbij een minnelijke oplossing de voorkeur heeft. Een allround senior jurist.

“Niks geeft mij meer voldoening dan een cliënt mededelen dat het geschil is opgelost. Cliënten hebben vaak veel zorgen wanneer er een juridische discussie of geschil ontstaat. Het motiveert mij om mijn cliënten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun onderneming. Daar draait het immers om.”

Wilt u contact opnemen met Marijn? Zij is bereikbaar op 0546-629925. Stuurt u liever een e-mail? Marijn is bereikbaar op m.vanpopering@first-line-juristen.nl.