Bent u voor rechtsbijstand verzekerd en heeft u een juridisch probleem?


Weet dat u het recht hebt op een voorkeursjurist wanneer het tot een procedure komt. Hier vallen ook  procedures bij de kantonrechter onder, zoals in huur- en arbeidszaken. First-Line Juristen kan dan onder de dekking van de polis van de rechtsbijstandverzekering voor u optreden.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

First-Line juristen inschakelen heeft voordelen

Persoonlijk contact en een professionele band met onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Bij de behandeling via uw rechtsbijstandverzekering is de afstand groter en persoonlijk contact vaak lastiger.

Door de nauwe samenwerking met onze partners (Hendriksen Accountants en Adviseurs en Hendriksen Corporate Finance) weten wij in iedere situatie waar we het over hebben en kunt u met iedere vraag bij ons terecht. Hier plukt u de vruchten van!

First-line Juristen ontzorgt u

Uiteraard kunnen wij voor u contact leggen met uw rechtsbijstandsverzekeraar, zodat u zich niet druk hoeft te maken of de kosten van First-Line Juristen wel gedekt worden door de verzekeraar. Wij ontzorgen u.

Wij staan u graag bij als voorkeursjurist en wij vertellen u er graag meer over.

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering?

En bent u benieuwd of First-Line Juristen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marijn via 0546 – 62 99 25. Stuurt u liever een e-mail? Mail uw vraag dan naar m.vanpopering@first-line-juristen.nl.