Extra informatie m.b.t. het coronavirus

17 maart 2020 | Algemeen


Beste relatie,

Zoals je ongetwijfeld hebt vernomen, heeft het kabinet gisteren extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Ingrijpende maar in onze ogen juiste beslissingen. De maatregelen gelden in elk geval tot en met maandag 6 april.

De maatregelen hebben impact op ons privé leven en onze werksfeer. Zeker voor ondernemers breken bedrijfseconomisch onzekere tijden aan.

De invloed van de maatregelen is afhankelijk van de branche meer of minder merkbaar. De regering heeft aangegeven dat ze de ondernemers tegemoet willen komen in de schade die wordt geleden. We helpen je graag om zo goed mogelijk om te gaan met de economische effecten van het Coronavirus. Aarzel niet om bij vragen en/of onduidelijkheden hierover contact met ons op te nemen!

Tegelijkertijd heeft ook onze organisatie maatregelen genomen op advies van RIVM in het belang van de gezondheid en welzijn van ons allemaal. Een groot aantal collega’s werkt vanuit huis. Fysieke afspraken worden vervangen door contact via moderne communicatiemiddelen. Bezoek onze kantoren alleen op afspraak met je adviseur. Bespreek of dit echt noodzakelijk is of dat er een andere/betere manier van contact is.

Zeker nu voelen wij onze verantwoordelijkheid naar onze klanten en pakken deze serieus op. Wij doen er alles aan om onze bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden en je zo optimaal mogelijk te adviseren.

Terug naar overzicht