Vastgoedrecht


Als u vastgoed (een woning) koopt of verkoopt, komt u in aanraking met het vastgoedrecht. Laat u niet verrassen en wees voorbereid, ontstaan er toch geschillen? Dan zijn wij er voor u. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Adviesgesprek aanvragen

Vastgoedrecht

Ook als particulier komt u steeds vaker in aanraking met juridische vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van het vastgoedrecht, door de aan- en verkoop van een woning of het sluiten van een huurovereenkomst. Wij zijn in staat om voor u helderheid te verschaffen in die juridische vraagstukken. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bij de aan- en verkoop van onroerend goed of in geval van huur en verhuur, komt u in aanraking met het vastgoedrecht. Laat u niet verrassen en wees voorbereid. En mochten er toch geschillen ontstaan? Ook dan zijn wij er voor u. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Als particulier kunt u te maken krijgen met het vastgoedrecht. Binnen het vastgoedrecht spelen kwesties op het gebied van huisvesting, waaronder het aan- en verkopen van onroerend goed en ten aanzien van huurkwesties. First-Line Juristen is gespecialiseerd binnen het huurrecht, zowel ten aanzien van woonruimte als bedrijfsruimte en kantoorruimte. Beiden hebben zij de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtsadvocaten gevolgd.

Wij adviseren graag bij de totstandkoming van een huurovereenkomst en  bij het oplossen van juridische vraagstukken op de verschillende huurrechtsgebieden.

Wilt u weten wat First-Line Juristen voor u kan betekenen? Mail uw vraag of neem telefonisch contact met ons op.